Έναρξη ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΜΥΠ & ΤΑ)

Οι φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, μπορούν να υποβάλουν ανανέωση εγγραφής-δήλωση μαθημάτων από 5-10-2018 έως 14-10-2018 μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας από τον ιστότοπο του ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις που έχουν δοθεί από το τμήμα τους.
Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές του 2018-19 θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Α΄ εξαμήνου σπουδών. Δεν χρειάζεται να υποβάλουν οι ίδιοι δήλωση μαθημάτων αφού αυτό θα γίνει αυτόματα από το ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ του ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Στα επόμενα εξάμηνα όμως οι ίδιοι οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις μαθημάτων ηλεκτρονικά (Φεβρουάριο & Σεπτέμβριο κάθε ακαδημαϊκού έτους). Επίσης για την κατάταξή τους στα εργαστήρια θα βγούν ονομαστικές καταστάσεις στους πίνακες της Γραμματείας στον 2o όροφο.
Σημείωση: στο χειμερινό εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους διδάσκονται τα μαθήματα των μονών εξαμήνων (α΄, γ΄, ε΄, και ζ΄) ενώ στο εαρινό εξάμηνο διδάσκονται τα μαθήματα των ζυγών εξαμήνων (β΄, δ΄ και στ΄).
Στα δηλωθέντα μαθήματα του παρόντος ακαδημαϊκού έτους στα οποία δεν θα υπάρξει επιτυχία ή οι φοιτητές δεν θα προσέλθουν στην εξέτασή τους, επαναλαμβάνονται στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Συνιστάται στους φοιτητές ιδιαίτερη προσοχή κατά την συμπλήρωση των δηλώσεων μαθημάτων τους (υποβάλλεται υποχρεωτικά δυο φορές τον χρόνο). Φοιτητής που δεν έχει δηλώσει μάθημα δεν δικαιούται να εξεταστεί στο εν λόγω μάθημα